Розклад занять форум

Новини

В рамках роботи над спільним виховним проєктом "Екскурсійна діяльність" 27 та 28 грудня 2021р. відбулася традиційна щорічна екскурсія по Палацу ДЮТ з теми "Місто щасливого дитинства" для вихованців гуртка англійської мови "Малятко" (кер. Палієнко Т.В.) та гуртка "Весела абетка" (кер. Швець О.І.)

Вітаємо з приємною перемогою! Зразковий художній колектив "Арт-студія "Браво" - володарі ГРАН-ПРІ Всеукраїнського конкурсу-майстерні "Адреса дитинства - ГРА!" (м. Запоріжжя, 2021р.)

27 жовтня 2021 року відбувся відеозапис соціального проєкту "Чисте повітря: місія здійснЕнна!" команди ігромайстрів ЗХК "Арт-студія "Браво".

Традиційно на осінніх канікулах у Полтавському Палаці дитячої та юнацької творчості проходить Тиждень здоров'я.

10 жовтня 2021 року вихованці Зразкового художнього колективу "Арт-студія "Браво" стали володарями ГРАН-ПРІ Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв "Золота соната - 2021" (м. Полтава).

Ось і закінчилось літо, проминув День відкритих дверей, ми починаємо новий навчальний рік. Хочеться побажати, щоби він був для всіх нас цікавим, успішним і результативним. Вихованцям - цікавих занять та успіхів, педагогам - творчого педагогічного натхнення, батькам - задоволення та посмішок від досягнень дітей. Всім - міцного здоров'я, мудрості та терпіння долати усі труднощі!

05 вересня 2021 року КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" зібрав активних і творчих дітей Полтавської територіальної громади на свято Дня відкритих дверей "Країна дитячих мрій".

Сяйвом сонця все залито,
В нас гостює справжнє літо,
Сумувати ніколи,
Бо в дітей канікули!

У КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" відбувся чемпіонат міста Полтава з шашок-64 серед юнаків та дівчат (класична, швидка та блискавична гра).

Зразковий художній колектив гурток "Арт-студія "Браво" став учасникомВсеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу "Весь світ у долонях матері". За результатами членів журі, вихованці колективу отримали наступні перемоги в номінації "Художнє читання"

07 червня в залі Палацу ДЮТ відбулася підсумкова педагогічна рада з теми "Результати діяльності педагогічного колективу Палацу ДЮТ за 2020-2021 навчальний рік".

Сторінка 7 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!