Розклад занять форум

Новини

Літературний мотиватор "З ВІРОЮ В УКРАЇНУ! ПОЕЗІЯ НАС ЄДНАЄ!"

Ледчак Катерина, вихованка гуртка "Гончарик" (кер. Вікторія Григоренко-Громова) здобула І місце у міському відбірковому етапі обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край" з роботою "Янгол".

Янгол Ледчак Катерина Полтава IMG 20230318 163528

3 березня 2023 року, вже втретє у нашому закладі, на виконання наказу Департаменту освіти Полтавської міської ради від 03.02.2023 № 2, з метою популяризації серед дітей та молоді Полтавської міської територіальної громади образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, сприяння формуванню у підростаючого покоління почуття прекрасного, стимулювання творчого пошуку, сприяння реалізації творчих задумів вихованців гуртків закладів позашкільної освіти та шкіл міста, виховання у них почуття любові та поваги до рідного краю і національної культурної спадщини проведено міський (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край".

Традиційно в лютому у Палаці ДЮТ проходить Тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка". Протягом 6-12 лютого вихованці і педагоги гуртків відділу прикладного мистецтва мали змогу продемонструвати свою майстерність і таланти, а головне - свої творчі роботи, над якими вони старанно працювали і доклали чималих зусиль для втілення своїх ідей.

Україна завжди славилась своїми чарівними мелодійними піснями та співочими талантами. Голос Анатолія Солов'яненка став синонімом України. Саме його співочий дар прославляв українське вокальне мистецтво та видатну мистецьку школу, що сформувалася в музичній освіті України.

У цьому році вперше у нашому закладі з метою пропаганди серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, виховання екологічної свідомості дітей, виховання поваги до народних традицій та розвитку дитячої творчості проводився міський (відбірковий) етап обласного  конкурсу "Збережи ялинку"

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства". Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Сторінка 3 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!