Велика творча родина педагогів Палацу ДЮТ, вихованців, друзів, яку об'єднує нестримне бажання долати нові сходинки в яскравий і захоплюючий світ позашкілля, гостинно відкрила свої двері юним вихованцям.

Педагогічному колективу нашого закладу було приємно бачити всіх тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати.

Директор Палацу ДЮТ Валентина Дрозд привітала дітей з початком нового навчального року і наголосила, що всі діти - унікальні особистості, а для того, щоб займатися в гуртках, їм потрібно багато завзяття, натхнення, творчості, допитливості, бажання і терпіння.

Педагоги нашого закладу мали змогу представити відвідувачам діяльність гуртків різних напрямків і продемонструвати все найкраще, що є у нашому закладі позашкільної освіти.

Тож, шановні діти та батьки! Завітайте, ознайомтесь та оберіть цікавий напрямок додаткової освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля дитини! Керівники гуртків вас гостинно зутрінуть та докладуть свій педагогічний досвід, знання, наполегливість, ентузіазм для того, щоб навчання було наповнене творчістю, цікавими зустрічами, новими перемогами та досягненнями вихованців, які завжди гідно представляли б талановитий Полтавський край не лише на місцевому та обласному рівнях, а й на всеукраїнських та міжнародних заходах, щоб кожна дитина реалізувала своє право на повноцінну різносторонню освіту, навчаючись у нашому закладі!

 

DSC 4309 DSC 4310 DSC 4314 DSC 4317 DSC 4325 DSC 4328 DSC 4333  DSC 4334 DSC 4339 DSC 4341 DSC 4346 DSC 4347 DSC 4349 DSC 4352