Розклад занять форум

Новини

03 вересня Палац ДЮТ відкрив свої двері для знайомства з дітьми та їхніми батьками. Мета заходу - познайомити дітей та батьків з діяльністю закладу, а ще - зібрати кошти для допомоги воїнам Збройних Сил України.

Традиційно в травні, в рамках реалізації проєкту "Зберемо воєдино всю нашу родину", проходить Тиждень сім'ї "Рід. Родина. Україна". В цьому навчальному році він тривав з 15.05.2023р. по 19.05.2023р.

Музика має надзвичайну емоційну силу. Вона надихає, розраджує і знімає тривогу, згуртовує та підіймає бойовий дух. Музика завжди займала вжливе місце в житті українців. Свято зустрічі з музикою подарували всім присутнім керівники та вихованці музичних класів Палацу ДЮТ у неділю 21 травня на своєму творчому звіті "Юність. Майстерність. Талант".

"Сміття сортуй - природу рятуй" - саме з таким гаслом сьогодні представники Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні завітали до найменших вихованців Комунального закладу "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради"

Вже вкотре, дружня палацівська родина проявляє свою небайдужість та готовність допомагати. Оголосивши благодійну акцію "Великодній кошик для воїна", ми прагнули підбадьорити та зробити святкові дні для наших героїв приємнішими та смачнішими, а в результаті зібрали велику кількість не лише різних смаколиків, а й такі необхідні засоби особистої гігієни. І завдяки співпраці з ГО "Об'єднані надією", всі подарунки вчасно будуть доставлені нашим воїнам на передову.

З метою поширення патріотичних ідей засобами мистецтва, виявлення та підтримки талановитих вихованців, сприяння становленню української та європейської ідентичності, заохочення вихованців закладу до виконання творів патріотичного спрямування у період з 20 січня по 31 березня 2023 року в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" проводився багатожанровий онлайн-конкурс "Разом у майбутнє! Моя країна після Перемоги!"

Сторінка 2 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!