Розклад занять форум

Новини

З 08 по 14 лютого 2021 року в Комунальному закладі "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" проходив традиційний Тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка" у відділі прикладного мистецтва.

03 лютого 2021 року, в рамках роботи над пізнавально-виховним проєктом  "Я відкриваю світ" (методист Збронська О.В.) вихованці спортивно-танцювального клубу "Акцент (кер. Колісник Ю.В.) дізналися більше про користь позитивного мислення. Діти з цікавістю ознайомилися з нескладними та ефективними правилами формування позитивного ставлення до самих себе та до оточуючих, довідались про необхідність аналізувати свої вчинки в позитивному руслі та спробували отримані поради у практичній частині виховної години. Сподіваємось, що отримані настанови допоможуть по іншому поглянути на особистий життєвий простір кожному учаснику цієї цікавої зустрічі.

З 21.12.2020р. по 07.01.2021р. у гуртках художнього відділу для вихованців вокального та інструментального профілів вперше проводився творчий конкурс "Новорічний музични експромт".

11.01.2021р. в режимі відео конференції Zoom було проведено педагогічну раду з теми "Особливості роботи закладу в умовах карантинних обмежень"

Сторінка 11 із 18

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!