Розклад занять форум

Новини

З 08 по 14 лютого 2021 року в Комунальному закладі "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" проходив традиційний Тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка" у відділі прикладного мистецтва.

03 лютого 2021 року, в рамках роботи над пізнавально-виховним проєктом  "Я відкриваю світ" (методист Збронська О.В.) вихованці спортивно-танцювального клубу "Акцент (кер. Колісник Ю.В.) дізналися більше про користь позитивного мислення. Діти з цікавістю ознайомилися з нескладними та ефективними правилами формування позитивного ставлення до самих себе та до оточуючих, довідались про необхідність аналізувати свої вчинки в позитивному руслі та спробували отримані поради у практичній частині виховної години. Сподіваємось, що отримані настанови допоможуть по іншому поглянути на особистий життєвий простір кожному учаснику цієї цікавої зустрічі.

З 21.12.2020р. по 07.01.2021р. у гуртках художнього відділу для вихованців вокального та інструментального профілів вперше проводився творчий конкурс "Новорічний музични експромт".

11.01.2021р. в режимі відео конференції Zoom було проведено педагогічну раду з теми "Особливості роботи закладу в умовах карантинних обмежень"

Важливими особливостями образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва є різноманітність, наочність, доступність, зв'язок з життям. У процесі декоратвної творчості діти дістають не тільки певну суму знань, а й навчаются самостійно поповнювати свої знання, орієнтуватися у мистецтві, бачити себ в ролі митців.

Світ музичного мистецтва надзвичайно різноманітний. Особлива царина в ньому - інструментальна музика. Вона заворожує своєю неповторною красою, виразністю та мелодійністю.

05 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. Волонтерська діяльність має неоціненне значення. Дякуємо усім тим, хто дарує тепло свого серця іншим. Ми закликаємо всіх бути щедрими серцем в ім'я добра і милосердя. Нехай потреба робити добро стане Вашою щоденною потребою!

https://www.facebook.com/100017124947537/videos/796458160935008/

З 25 листопада по 10 грудня 2020 року триває акція "16 днів проти насильства". В рамках цієї акції методистом Збронською Ольгою Валеріївною було проведено інтерактивне заняття "Види домашнього насильства. Як його уникнути"

03 грудня разом зі світовою спільнотою Україна святкує Міжнародний день осіб з інвалідністю.

Пропонуємо до вашої уваги тематичну відеопрезентацію "Подивіться на нас, ми такі ж як і ви", яка розрахована на вихованців середнього та старшого шкільного віку.

Пам'ятайте! Інвалідність - це не вирок!

https://youtu.be/HvqCMAa3Pfc

Сторінка 11 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!