Традиційно, на початку навчального року, в Палаці ДЮТ відбулася перша педагогічна рада з теми: "Перспективи, напрямки та шляхи забезпечення якості освіти у Палаці ДЮТ як головне завдання діяльності педагогічного колективу на 2021-2022 н.р.". Педагогічна рада перед початком навчального року завжди дає необхідний старт колективу, адже вона є фундаментом успішності, і саме тому важливо, щоб вона пройшла добре, спонукала всіх учасників до творчого пошуку та активної співпраці, а результат першої педагогічної ради - це плідна та наполеглива праця впродовж навчального року в досягненні успіхів в організації освітнього процесу Палацу ДЮТ на рівні сучасних вимог.

На педагогічній раді було розглянуто та обговорено низку важливих питань. Зокрема, на порядок денний були винесені питання:

  1. Про виконання рішень попередньої педагогічної ради.
  2. Завдання педагогічного колективу Палацу ДЮТ на 2021-2022 н.р. згідно Освітньої програми закладу. Концептуальні завдання закладу на 2021-2026 рр.
  3. Річний план роботи Палацу ДЮТ на 2021-2022 н.р. як складова Освітньої програми закладу.
  4. Програмне забезпечення освітнього процесу на 2021-2022 н.р. Затвердження нових навчальних програм. Затвердження додатків до навчальних програм.
  5. Затвердження тарифікації на І семестр 2021-2022 н.р.
  6. Затвердження навчальних планів на 2021-2022 н.р.
  7. Затвердження положення про огляд-конкурс методичних куточків "Методична панорама".
  8. Вибори координаційно-методичної та художньої рад на 2021-2022 н.р.

Атмосфера роботи педагогічної ради була робочою та дружньою. Кожен мав змогу висловити свої ідеї та побажання, обговорити їх з колегами, а найкращі пропозиції були озвучені та прийняті до уваги.

За результатами педради прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи та розвитку нашого закладу.

Колетив Палацу ДЮТ впевнений, що подальший успіх залежить від наших зусиль, бажання працювати та віри у завтрашній день.

Гарним завершенням педагогічної ради стало нагородження педагогів закладу. Директор Палацу ДЮТ, Валентина Давидівна Дрозд, вручила грамоти Полтавської обласної державної адміністрації Департаменту освіти і науки методисту Березич Юлії Володимирівні та культорганізатору Каширі Анні Олександрівні.

Сподіваємось, що цей навчальний рік принесе нам всім задоволення від навчання та роботи, перемоги у конкурсах та фестивалях, успіх та високі результати.

DSC 4377 DSC 4375 11 12 14 10 13 7 15 1 4