Дитинство  -  особлива пора в житті кожної людини. Це саме той час коли світ навколо по-особливому яскравий, чарівний та казковий.  Дивовижні пригоди героїв улюблених літературних казок знайомих нам з дитинства, втілені в анімаційних образах закарбовуються у пам’яті на все життя. Ми іноді навіть не замислюємося,що те що ми бачимо  на широкому екрані створено талановитими  художниками, композиторами та акторами,  яких об’єднала щира  дитяча мрія та неймовірна жага  до творчості. 

Поринути у чарівний світ казки та дізнатися більше про видатного  творця світу анімацій Волта Діснея вихованці гуртка по класу фортепіано ( кер. Т. Дегтярь) мали нагоду 18 грудня, відвідавши тематичне заняття «Симфонія дитинства» (пізнавальний  проект «Я відкриваю світ» , методист Збронська О.В.)

До уваги присутніх була запропонована презентація з інформацією про життєвий та творчий шлях Волта Діснея. Проаналізувати особливості  режисерського стилю  гуртківці змогли переглянувши відео фрагментів найпопулярніших мультиплікаційних стрічок. Перевірити свої знання у царин  анімації гуртківці змогли ставши учасниками музичної вікторини «10 секунд».

Тож, ще одне відкриття у світі  анімаційної музики зроблено успішно!

3  4