Розклад занять форум

Новини

Полтава... Рідне наше місто! 23 вересня - твій день: День міста, день твого визволення від нацистських окупантів 1943 року! Скільки бід перенесла наша славна Полтава - але залишається такою ж юною красунею, і лише відгомін пережитого, шелест нетлінних сторінок історії навічно зберігається в наших вулицях, спорудах, пам'ятниках... у наших серцях!

Незважаючи на жорстокі реалії воєнного стану в Україні, Палац ДЮТ, в цьому навчальному році, гостинно відчинив двері для наймолодших вихованців гуртків англійської мови "Малятко", керівник Тетяна Палієнко, та гуртка "Весела абетка", керівник Оксана Швець.

12 вересня 2022 року відбулося засідання педагогічної ради з теми: "Особливості організації освітнього процесу у 2022-2023н.р. в умовах воєнного стану".

04 вересня 2022 року Комунальний заклад "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" офіційно відкрив новий творчий рік!

Обставини непереборної сили, в яких опинилася наша країна, змінили життя всіх закладів освіти м. Полтава. Не став виключенням і КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради".

13 червня 2022 року в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" відбулася педрада з теми: "Освітня програма КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" - простір стійкості".

29 травня в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" відбувся випуск. 26 вихованців цього року закінчили наш заклад. Серед них - вихованці гуртків по класу баяну та акордеону, НХК ат "Барвінок", НХК "Господарочка", ЗХК "Арт-студія "Браво", , ЗХК "Вокальна студія "Нове покоління", спортивно-танцювального клубу "Акцент" та гуртка "Гончарик".

19 травня, в день національного свята Вишиванки, вихованці ЗХК арт-студії "Браво", кер. Зубенко С.В. всинхронному дистанційному режимі (платформа ZOOM) мали змогу дізнатися більше про український національний одяг, переглянувши тематичне відео та розширити свої знання у сфері етики, зокрема сценічної.

13 травня в рамках тижня сім'ї "Рід. Родина. Україна" в Комунальному закладі "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" результативно пройшов on-line конкурс читців (декламаторів) "З любов'ю, ніжністю, теплом..." до Дня Матері та Міжнародного дня сім'ї.

Сторінка 5 із 18

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!