Розклад занять форум

Новини

Традиційно, на початку вересня, в першу неділю, КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області" гостинно відкрив свої двері для малечі Полтави.

Традиційно, в кінці серпня, на дітей чекає особливе свято, яке щороку влаштовує міська влада - свято Першокласника

26 травня 2018 року вК/З «Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області» відбувся творчий звіт відділу прикладного мистецтва – справжнє свято творчості, гарного настрою та краси.

З 28 по 30 квітня 2018 року в м. Дніпро відбувся XVI Міжнародний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва "Щасливе дитинство у колі друзів", в якому взяв участь Народний художній колектив ансамбль танцю "Барвінок" Комунального закладу "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області".

29 березня у Палаці була проведена інтелектуальна гра "Світ безпечного життя", головною метою якої був розвиток та поглиблення знань з основ безпеки життєдіяльності, виховання свідомого ставлення до свого життя та життя оточуючих.

05 квітня 2018 року вихованці та керівники гуртків відділу прикладного мистецтва Палацу взяли участь у міському фестивалі "Великодня писанка", де представили Великодню декоративну композицію.

Створення ефективного простору для реалізації креативних ідей, пошуку нових шляхів творчого розвитку особистості, забезпечення умв для самореалізації дітей, виховання патріотично спрямованої особистості - одне з головних завдань освітнього проекту "Територія творчості", в рамках якого в Палаці проведено тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка".

Напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого 2018р., в рамках проведення Тижня "Арт-мозаїка" в Палаці було проведено майстер-клас "Подаруй серце другу"

Сторінка 18 із 18

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!