Розклад занять форум

Новини

У цьому році вперше у нашому закладі з метою пропаганди серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, виховання екологічної свідомості дітей, виховання поваги до народних традицій та розвитку дитячої творчості проводився міський (відбірковий) етап обласного  конкурсу "Збережи ялинку"

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства". Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Зразковий художній колектив "Арт-студія "Браво" став дворазовим володарем Гран-прі.

14 жовтня українці відзначають одне із державних свят, сучасна історія якого налічує лише 9 років, але важливість його, особливо в умовах сьогодення, є беззаперечною - це День захисників та захисниць України.

Щороку 25 вересня в Україні відзначаєтся День позашкілля. Це свято для всіх, кому небайдужі поняття "творчість", талант", "натхнення", "здібності", для тих, хто розуміє свої уподобання та мрії або ж шукає себе у різноманітних заняттях.

Сторінка 4 із 18

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!