Розклад занять форум

Новини

04 травня 2022 року ректорка Полтавського національного університету імені В.Г.Короленка професорка Марина Гриньова та директорка КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" Заслужена працівниця освіти України Валентина Дрозд підписали Меморандум про співпрацю між закладами освіти.

29 квітня 2022 року в рамках роботи над освітнім проєктом "Я відкриваю світ" (кер. методист Ольга Збронська) вихованці Зразкового художнього колективу "Вокальна студія "Нове покоління" (кер. Віталій Котенко), мали змогу дізнатися більше про сценічну етику завітавши на ZOOM-конференцію з відповідної тематики.

27 квітня 2022 року в синхронному дистанційному форматі на платформі ZOOM в рамках роботи над ВКП "Кругозір" (кер. методист Ольга Збронська), вихованці гуртка "Традиційний сольний спів та вокальний ансамбль", кер. Вараховба Т.В., мали змогу дізнатися бульше про життєвий та творчий шлях видатного українського композитора Миколи Дмитровича Леонтовича.

20 квітня 2022 року у нашому закладі проведено міський (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край".

Згідно наказу Департаменту освіти "Про підсумки проведення міського (відбіркового) етапу обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край" від 26.04.2022р. № 117, який проведено у Палаці ДЮТ 20.04.2022 року.

Щорічно, 22 квітня, люди по всій планеті відзначають День Землі!

20 квітня 2022 року на базі Комунального закладу "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" на виконання наказу Департаменту освіти Полтавської міської ради від 02.02.2022р. № 27 проведений міський (відбірковий) етап обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Знай і люби свій край".

15 квітня 2022 року в режимі on-line на платформі Google meet відбувся консультативний захід - Game платформа для керівників гуртків ЗЗСО та ЗПО з теми  "Ігрова компетентність педагога". Захід відбувся за ініціативи ЦПРПП та Палацу ДЮТ.

Чи знаєте ви, що таке медіаграмотність? Чи вмієте розпізнавати маніпуляції у засобах масової інформації? Чи зможете відрізнити фейк від правди?

Рідна мова є важливим елементом культурної та національної свідомості людини. Вона не просто засіб спілкування, а історія народу, його світогляд. Вона є найсильнішим інструментом збереження і розвитку нашого матеріального й духовного спадку.

На обкладинці журналу "Я сам/А", № 6 (339), Зразковий художній колектив "Арт-студія "Браво", м. Полтава, інформація про колектив на стор. 11. "Новорічні пригоди Грінча"

В рамках роботи пізнавального проєкту "Я відкриваю світ" (кер. методист Збронська О.В.) було проведено комплексне заняття "Мій безпечний простір"

"Симфонія дитинства" (пізнавальний проєкт "Я відкриваю світ", методист Збронська О.В.)

В рамках роботи над спільним виховним проєктом "Екскурсійна діяльність" 27 та 28 грудня 2021р. відбулася традиційна щорічна екскурсія по Палацу ДЮТ з теми "Місто щасливого дитинства" для вихованців гуртка англійської мови "Малятко" (кер. Палієнко Т.В.) та гуртка "Весела абетка" (кер. Швець О.І.)

Сторінка 6 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!