До ДНЯ ДОВКІЛЛЯ ТА ДНЯ ЗЕМЛІ в рамках проведення двомісячника чистоти вихованці гуртка "Гончарик" (кер. Вікторія Григоренко-Громова), гуртка "Тінейджер" (кер. Юлія Березич), гуртка "Театр мод "Перспектива" (кер. Анна Кашира) та гуртка "Юний дизайнер" (кер. Оксана Нестеренко) мали можливість у цікавій інтерактивній формі з онлайн іграми, завданнями, тематичними відео та, звичайно, прикладами з реального життя, дізнатися більше про сміття - таку дивовижну річ, яку дуже легко створити, але якої неймовірно важко позбутися. Методистка Юлія БЕРЕЗИЧ в рамках реалізації ВКП "Екосвіт", підготувала та провела пізнавальну онлайн програму "Вартові довкілля: час діяти!".

Значна увага була приділена темі забруднення навколишнього середовища побутовими відходами і проблемі їхньої утилізації, адже це одна з найважливіших і найактуальніших серед проблем забруднення навколишнього середовища. Діти зрозуміли, що настав час керуватись у всіх своїх вчинках правилами екологічного гуманізму. Щоб майбутнє було світлим та чистим, з дитинства треба починати турбуватися про наш "спільний дім".

БЕРЕЖІМО НАШУ ЗЕМЛЮ!

ВСЮДИ, НА КОЖНОМУ КРОЦІ, ВСІ РАЗОМ І КОЖНИЙ ОКРЕМО! АДЖЕ ЗАВТРАШНІЙ ДЕНЬ НАШОЇ ПЛАНЕТИ ЗЕМЛЯ БУДЕ ТАКИМ, ЯКИМ МИ ЙОГО ЗРОБИМО СЬОГОДНІ.

Давайте разом будувати чисте майбутнє!

СТАТИ ЕКОГЕРОЄМ МОЖЕ КОЖЕН. ЧАС ДІЯТИ!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22