Природа - це наш дім. Але, на жаль, люди вже сотні років не надто піклуються про нього. Тому перед кожним із нас стоїть складне завдання: навчитися оберігати природу, допомагати її відновлювати та дбати про чистоту довкілля. І перші кроки на цьому шляху варто зробити чітко усвідомлюючи основні закони природи.

10 та 12 квітня вихованці НХК ат "Барвінок" (кер. Кас'яненко М.В., Мукомел А.В.) мали змогу дізнатися більше про актуальні екологічні питання та пригадати основні правила чемної поведінки на природі, ставши учасниками вікторини "Стежина до природи" (освітній проєкт "Еко-STREAM", кер. методист Ольга Збронська).

До уваги вихованців була запропонована тематична презентація, що містила інформацію про основні "Закони збереження природи та їх символи. Особливо зацікавив дітей, так званий "Закон Барвінку", адже його назва співзвучна з назвою рідного танцювального колективу. Суть цього закону надзвичайно проста, але водночас зрозуміла: "Закони природи завжди переважають над законами людськими".

Довідатись про правила поведінки на природі, присутні на заході, змогли прийнявши участь у раунді "Чарівні намистини".

Розглянути актуальні екологічні проблеми та шляхи їх вирішення на рівні щоденних справ, діти мали змогу прийнявши участь у раунді - "Планета дій".

За підсумками проведення вікторини, можна зазначити, що вихованці надзвичайно обізнані з екологічних питань, та мають досвід та уявлення, щодо еко-свідомої поведінки.

Тож, крокуючи "Стежиною до природи", будьмо чемними та освіченими!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16