У школі діти здобувають знання та уміння з обов'язкових для вивчення предметів. Та кожна людина унікальна, у кожної свої уподобання, бажання та інтереси. І, можливо, комусь хочеться окрім математики та мов навчитися танцювати, а комусь - співати чи вишивати хрестиком. Ось тут на допомогу і приходить позашкільна освіта, яка є невід'ємною складовою системи освіти в Україні та охоплює мільйони українських дітей, які прагнуть розвивати свої здібності і таланти.

Повномасштабна війна російської федерації проти України призвела до знищення або припинення функціонування багатьох закладів позашкільної освіти в нашій країні, багато дітей втратили доступ до можливості розвитку своїх здібностей. Ми безмежно вдячні Збройним силам України за можливість продовжувати роботу з дітьми на території, де дозволяє безпекова ситуація.

Комунальний заклад "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" пропонує дітям Полтавської громади гуртки різних напрямків: художньо-естетичного, науково-технічного, спортивного, гуманітарного напрямку. Тут можна обрати собі заняття до душі, відкривати у собі нові грані та таланти. Щоб краще познайомитися з різноманітними напрямками позашкільної освіти у Палаці ДЮТ, для вихованців гуртків була проведена розважальна програма "Чарівний світ позашкілля". Діти спробували себе у рукоділлі, танцях, музичному та образотворчому мистецтві, технічній творчості. Ми у Палаці впевнені, що немає меж для розвитку талантів, і завжди готові відкривати своїм вихованцям нові грані різних видів мистецтва.

1 2 3 4 5  6 7 8