Чудові патріотичні смаколики для наших мужніх патріотів, які створили вихованці, педагоги та батьки Палацу ДЮТ в рамках благодійної акції "Переможний смаколик" під час першого етапу з підготовки смачних подарунків для ЗСУ за особливим рецептом: аромат імбирно-медового печива + патріотичні кольори + гарний настрій + командна робота + віра в ЗСУ = рецепт "ПЕРЕМОЖНОГО СМАКОЛИКА" від Палацу ДЮТ плавно перейшов у другий етап: творче пакування. Злагоджена команда колективу закладу швидко впоралася із завданням. А вихованці гуртків "М'яка іграшка" та "Юний дизайнер" ще й встигли підготувати приємне доповнення до смаколиків: патріотичні сувеніри.

Оскільки в Палаці ДЮТ проходить ще й акція "Непереможна шкарпетка", ми передали для наших воїнів ще й тепленькі шкарпетки, як придбані, так і вив'язані власноруч, адже зима зовсім близько, а перемагати приємніше, коли тепло.

Доставити бережно усі зібрані нами подарунки Захисникам та Захисницям на передову нам допоможе Полтавський Батальйон Небайдужих - надійний друг ЗСУ, якому ми щиро вдячні за багаторічну співпрацю.

Зі святом, наші мужні Захисники і Захисниці!

Дружня палацівська родина завжди готова прийти на допомогу!

Сили вам, наснаги, оптимізму.

Віри в МИР та ПЕРЕМОГУ!

А ми ВІРИМО У ВАС! ВІРИМО В ЗСУ!

ВІРИМО У ВІЛЬНЕ, ПЕРЕМОЖНЕ, ЩАСЛИВЕ МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16