Під час педради її учасники підбили підсумки діяльності закладу протягом року; обговорили стратегічні питання освітянського фронту у воєнний та повоєнний час.

Доповідачами зроблено акцент на збереженні та розширенні мережі гуртків, складу фахівців освітньої сфери, створення безпечних та комфортних умов освітнього середовища для всіх його учасників. 

Присутні на засіданні одноголосно констатували, що, не дивлячись на складні умови, в яких перебувають всі заклади освіти країни через військову агресію російської федерації, в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" освітній процес не зупиняється.

Педагогами закладу напрацьовано дистанційну модель навчання, яка дозволяє нашим вихованцям в умовах війни здобувати позашкільну освіту: проведення занять on-line, участь і проведення конкурсів у дистанційному форматі, проведення ігрових програм та майстер-класів для внутрішньо переміщених дітей, волонтерська робота, благодійні акції тощо.

Всі присутні на засіданні погодилися, що дітей потрібно відволікти, заспокоїти, підтримати у цей складний для всіх нас час, надати їм можливість відчути себе реалізованими і потрібними, а педагогам засвоїти важливий месендж "Працювати так, наче завтра вже перемога!"

Спільними зусиллями та невтомною працею на освітньому фронті педагоги КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради" продовжують наближати перемогу України!

Все буде Україна!

2 3 4 7 10 12 15 16 19 22 23 24 26