Кожного року протягом травня в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творочсті Полтавської міської ради" проходять кваліфікаційні випускні іспити для вихованців вищого рівня. 13.05.2022 року у вихованців Зразкового художнього колективу "Вокальна студія "Нове покоління" відбулися кваліфікаційні іспити для випускників 2022 року, свої свідоцтва про позашкільну освіту отримають три чарівні випускниці ЗХК "Вокальна студія "Нове покоління": Краєвська Дарина, Бова Вікторія та Ульянченко Аміна.

Шановні випускниці!!! Для вас період навчання у колективі залишиться першим кроком по стежині життя, адже тут ви опанували світ вокального мистецтва, підкорювали омріяні вершини, вчилися по-філософськи сприймати удачу та поразки, злети та падіння, сльози радості та смутку, але Палац завжди залишиться місцем куди ви можете прийти у будь-яку погоду, за будь-яких обставин. Все це стало неоціненним досвідом, навичками, поштовхом для вибору майбутньої професії, а також незабутніми спогадами, наповненими приємними враженнями та незабутніми теплими емоціями!

Тож, випускниці Зразкового художнього колективу "Вокальна студія "Нове покоління" 2022 року! В добру путь!!! До нових творчих злетів!!!

Нове покоління Нове покоління 2 Нове покоління 3