Природа і людина дуже тісно пов'язані між собою.

Красиві пейзажі милують око та радують душу людини, вони зачаровують своєю красою, і здається, що немає нічого прекраснішого на світі. Природа створює всі необхідні умови для життя людини. Наша краса і здоров'я залежить від природи, чистого повітря і води. На жаль, багато людей не цінують природу і готові знищувати її заради особистого комфорту, грошей та інших цілей. Ми повинні вчитися змалечку дбайливо ставитися до природи та її багатств. Саме цим актуальним питанням була присвячена вікторина "Стежина до природи" (освітній проєкт "Еко-STREAM", кер. методист Збронська О.В.), що проходила 25 березня в гуртку м'якої іграшки "Чародії", кер. Костіна Н.С.

Вихованцям була запропонована мультимедійна презентація з інформацією про сприйняття людиною природи та необхідність дотримання законів збереження і відтворення природних багатств. Символічно, що кожен, із запропонованих для ознайомлення природних зааконів, має своє натуралістичне походження. Закріпити отримані знання, вихованці змогли прийнявши участь у бліц-вікторині, яка містила питання про назви та суть законів збереження природи.

Приємно відзначити, що вихованці активно долучилися до обговорення питань, що виникали в процесі проведення заходу, намагалися пригадати власний досвід взаємодії з природою. Тож, крокуючи "стежиною до природи", будьмо дбайливими та вдячними її дітьми, усвідомлюючи всю відповідальність від кожної власної дії.

1 2 3 4