Розклад занять форум

Новини

10.09.2020р. в КЗ "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості" пройшла педагогічна рада з теми "Організація освітнього процесу в закладі позашкільної освіти з використанням технологій дистанційного навчання"

Традиційно, в першу неділю вересня, своїх нинішніх та майбутніх вихованців зустрічає комунальний заклад "Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради Полтавської області".

Шашки - один з небагатьох видів спорту, який не зупинився через карантин, а просто перебрався у віртуальний простір. Так, вихованці гуртка "Шашки", кер. Кузьмінський І.Д. активно займалися грою під час карантину в онлайн форматі.

Дистанційне навчання - це форма навчання з використанням комп'ютерних і телекомунікаційних технологій, які забезпечують інтерактивну взаємодію педагогів та вихованців на різних етапах навчання і самостійну роботу з матеріалами інформаційної мережі.

Безумовно, наразі більшість закладів освіти не готові і не мають досвіду роботи за дистанційною формою. Тому під час вимушеного карантину педагоги шукають нові способи роботи з дітьми. Оскільки позашкільна освіта перебуває у стадії потужного розвитку, саме керівники гуртків допомагають вихованцям проводити дозвілля творчо, продуктивно, змістовно та цікаво.

Педагогічна рада з теми "Національно-патріотичне виховання дітей та молоді як пріоритетна складова процесу соціалізації особистості" (за результатами роботи над виховною проблемою закладу "Виховання громадянина-патріота у позашкільному навчальному закладі" на 2015-2020р.р.

Створення ефективного простору для реалізації креативних ідей, пошук нових шляхів творчого розвитку особистості, забезпечення умов для самореалізації дітей, освітнього проєкту "Територія творчості", в рамках якого з 17.02 по 23.02.2020 року в Палаці проведений тиждень дитячої творчості "Арт-мозаїка".

30 січня наш Палац відзначав своє 85-річчя. Новорічні заходи для дітей міста відклали святкування ювілею. Але 13 січня, на Старий Новий рік, Палац в своїх стінах зібрав гостей, щоб у дружньому невимушеному колі згадати всі 85 років свого існування.

Традиційно 6 січня в Палаці проходило свято "З Різдвом Христовим!", яке підготувала культорганізатор Гончарова А.О. зі своїми вихованцями та керівники гуртків і вихованці художнього відділу. Всі присутні мали можливість згадати традиції святкування Різдва, пограти у веселі ігри та поспілкуватися.

Стало традицією, що кожного року 19 грудня, на день Святого Миколая, Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості розпочинає захоплююче новорічне свято, справжню зимову казку для дітей та батьків. І цей рік не став винятком.

10.12.2019р. в Полтавському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся обласний конкурс "Візерунки фантазій".

У всьому світі 5 грудня відзначають міжнародний День волонтера - International Volunteer Day. Саме в цей день в нашому закладі відбулася творча зустріч вихованців Палацу з волонтеркою Наталією Святцевою та вихованцями дитячої телевізійної студї "Разом".

Вихованки Народного художнього колективу гуртка "Господарочка" (кер. Сидоренко Л.І.) готують декорації до новорічної казки, яка буде проходити в Палаці, починаючи з 19 грудня, для дітей міста.

IMG-7c98efdceb4eafa5ee4d02672b7927bd-V

30 листопада в Народному художньому колективі студії образотворчого мистецтва "Соняшник" відбулося урочисте відкриття виставки творчих робіт Казакової Маріанни та Похно Ірини "Крок до мрії".

Вихованці всіх груп гуртка "Чародії" (кер. Костіна Н.С.) протягом тижня на заняттях гуртка виготовили 130 сердечок для доброчинної лотереї до Всеукраїнського дня добрих справ та благодійного ярмарку "Щедрий вівторок", який відбудеться 30 листопада у благодійному фонді "КАРІТАС ПОЛТАВА".

20191126 134536 20191126 134741 20191126 134850

Сторінка 12 із 17

Joomla SEF URLs by Artio
Давайте спілкуватися!