Згідно плану роботи на весняних канікулах в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності 23 березня практичний психолог Сердюк О.М. провела психологічний практикум "Твоя безпека в Інтернеті" для вихованців середнього та старшого шкільного віку у формі Zoom-конференції.

Під час заняття обговорювали важливі аспекти та правила формування здорового використання ресурсів, що надає Інтернет, розібрали основні фізичні та психологічні симптоми, які виникають від зловживання часом проведеним он-лайн, а також практичний алгоритм дій у разі потерпання від кібербулінгу.

Щиро вдячна всім педагогам, які сприяли участі вихованців у практикумі - близько 50 учасників від творчих колективів закладу. Діти проявили неабияку активність та обізнаність у цій темі.

Пам'ятайте, що соціальні медіа мають сенс, коли ви не просто споживаєте інформацію, яку публікують інші люди, але і створюєте власний творчий і позитивний контент, котрим приємно буде поділитися. Несіть у світ те, що любите. Знайдіть можливість створювати щось цінне та корисне у мережі! Гарного дня вам та безпечного Інтернету!

134567890-098765432345678.jpg 1616506694211 socmerezhi7