Під час заходу відбувся показ документального фільму "І кожна річка". 

Фільм "І кожна річка" режисерки Олесі Моргунець-Ісаєнко створений 2021 року, презентований в рамках фестивалю документального кіно Docudays. Це документальний фільм-дослідження про українські річки та причини їх поступового зникнення. Режисерка фікусує, як невпинна експлуатація природи (зрошення землі, незаконні сміттєзвалища, злиття небезпечних речовин, випалювання сухої трави) впливає на водні ресурси, флору та фауну країни.

Організаторами заходу стали відділ методичний Палацу ДЮТ та Департамент екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації. Модератор показу фільму - Лебідь Ірина Володимирівна - начальник відділу організаційної роботи, звітності та зв'язків з громадськістю управління біоресурсів, заповідної справи та організаційної роботи Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської обласної військової адміністрації.

Приємним сюрпризом для нашого закладу став подарунок від Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОВА, а саме два саджанці яблуні декоративної Маковецького, які будуть посаджені на клумбі закладу.

Дякуємо за співпрацю та подарунки Депортаменту екології та природних ресурсів Полтавської ОВА в особі Лебідь Ірини Володимирівни.

DSC 8388 DSC 8390 DSC 8393 DSC 8394 DSC 8401 DSC 8402 DSC 8404 DSC 8407