Із привітальним словом до вихованців, педагогів, батьків та гостей свята звернулася директорка Палацу Валентина Давидівна Дрозд.

Педагоги мали змогу представити відвідувачам діяльність гуртків різних напрямків і продемонструвати все найкраще, що є у нашому закладі позашкільної освіти. Керівники гуртків та вихованці підготували і провели для дітей святковий концерт (Світлана Зубенко та ЗХК арт-студія "Браво", Віталій Котенко та ЗХК вокальна студія "Нове покоління", Тетяна Безгрєшнова та НХК ансамбль танцю "Барвінок", Олена Рагуліна та спортивно-танцювальний клуб "Акцент", Тетяна Дегтярь та педагоги і вихованці відділу прикладного мистецтва", Анна Гончарова та "Театр мод "Перспектива").

Не залишилося жодного байдужого, хто завітав на цей захід.

Тож, шановні діти та батьки! Завітайте, ознайомтесь та оберіть цікавий напрямок додаткової освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля дитини! Керівники гуртків вас гостинно зустрінуть та докладуть свій педагогічний досвід, знання, наполегливість, ентузіазм для того, щоб навчання було наповнене творчістю, цікавими зустрічами, новими перемогами та досягненнями вихованців, які завжди гідно представляли б талановитий Полтавський край не лише на обласних, а й на всеукраїнських та міжнародних заходах, щоб кожна дитини реалізувала своє право на повноцінну та різносторонню освіту, навчаючись у нашому закладі позашкільної освіти!

DSC 9721 DSC 9727 DSC 9736 DSC 9753

 DSC 9760 DSC 9764 DSC 9782 DSC 9789

 DSC 9807 DSC 9829 DSC 9841

Фотозвіт зі свята