Оголосивши благодійну акцію "Великодній кошик для воїна" ми прагнули підбадьорити та зробити святкові дні для наших героїв приємнішими та смачнішими, а в результаті зібрали велику кількість не лише різних смаколиків, а й таких необхідних засобів особистої гігієни, медичних та протимоскітних засобів, сухих душів, шкарпеток тощо.

DSC 8691 DSC 8695 

Для того, щоб поділитися із нашими захисниками та захисницями теплом вдячних сердець, енергетикою добра та щирої підтримки, представники дитячого самоврядування нашого закладу протягом двох тижнів із задоволенням проводили майстер-класи, де вчили вихованців, їх батьків та педагогів виготовляти своїми руками патріотичні обереги для наших Героїв. Під час майстер-класів всі бажаючі з величезною вдячністю за подвиг та з вірою в переможне завтра створювали патріотичні браслети "Кольори перемоги" та обереги "Янгол-охоронець". Переконані, що ці символічні сувеніри будуть захищати та надихати наших воїнів на нові звершення задля рідної землі.

Всі ці подарунки були передані громадській організації "Об'єднані надією" для доставки на передову.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Яскравим заключним акордом цієї акції став благодійний концерт вихованців нашого Палацу ДЮТ "Де є любов, там є життя", за участю художніх колективів закладу, який відбувся 26 квітня 2024 року. На наших очах сьогодні виростає нове покоління українців, свідомих, впевнених, із власним баченням світу, а головне - із великою любов'ю та повагою до України. Саме це щиро проявилося у творчих номерах, які підготували вихованці народного художнього колективу ансамбль танцю "Барвінок", зразкові художні колективи вокальна студія "Нове покоління" та арт-студія "Браво", спортивно-танцювальний клуб "Акцент". Під час концерту в залі панувала неймовірна патріотична енергетика, а спільний виступ керівника та випускників вокальної студії "Нове покоління" з автором та виконавцем, членом громадської організації "Об'єднані мрією" Олександром Горбатком, які представили авторську пісню "Переможемо!", подарував щиру віру та надію у переможне завтра України кожному присутньому в зал.

DSC 8418 DSC 8427 DSC 8432 DSC 8433 DSC 8446 DSC 8452 DSC 8467 DSC 8473 DSC 8499 DSC 8513 DSC 8519 DSC 8555 DSC 8570 DSC 8616 DSC 8651 DSC 8683 изображение viber 2024-05-03 12-43-00-237

Від продажу білетів на концерт та благодійних пожертв глядачів та всіх працівників Палацу ДЮТ було зібрано 25 400 грн., які вже витрачено на придбання двох розвідувальних дронів на суму 29 тисяч гривень. Кошти, яких не вистачало, доплатили члени громадської організації "Об'єднані надією". Дрони-розвідники вже відправлено у 79-у окрему десантно-штурмову бригаду. Ми сподіваємося, що цей захід та кошти зібрані на ньому допоможуть наблизити Перемогу.

  DSC 8706 DSC 8707 DSC 8711 DSC 8712

Добра справа об'єднує, а відвага наших героїв-захисників надихає, спонукає та переконує, що В ЄДНОСТІ - НАША СИЛА. Пам'ятаймо - кожен із нас є частиною країни і здатен творити її майбутнє. Кожен виборює ПЕРЕМОГУ на своєму фронті. Разом МИ- НЕПОБОРНА НАЦІЯ!

Вітаємо з прийдешніми Великодніми святами! Сил, терпіння, наснаги! Нехай Бог вас оберігає, а віра у Воскресіння Христове надихає на добрі справи, сповнює силами на боротьбу з російським злом. Віримо, що цей день стане початком нового, світлого й переможного життя на нашій рідній Україні!

Великий день настане ще для нас!
І сонце зійде, й буде в нас погожа днина.
Ми скажемо усі: "Христос Воскрес!",
"Воістину Воскрес й Воскресне Україна!"