25 березня в Народному художньому колективі ансамблі танцю "Барвінок" (керівники Безгрєшнова Т.Ю., Крамар Л.О.) спільно з практичним психологом Сердюк О.М. було проведено диспут "Інтернет - користь та загрози" для вихованців середнього та старшого шкільного віку у формі Zoom-конференції (згідно плану роботи на весняних канікулах в рамках тижня знань з безпеки життєдіяльності).

Самі вихованці виступили в ролі захисників та противників Інтернету, аргументуючи власну думку. Розібрали основні небезпеки, що можуть зустрітися у мережі, способи захисту та профілактики від зловмисників. А також запропонували дієві творчі, позитивні та актуальні варіанти самореалізації для дітей та підлітків у соціальних мережах. Вихованці проявили активність, кмітливість, швидкість думки та реакції під час досить непростих завдань (які, до речі, можна було виконати завдяки можливостям саме Інтернету).

І як результат прийняли рішення, що перемагає розумне та здорове споживання Інтернету як дітьми, так і дорослими. Всесвітня мережа може бути безпечним і дуже інформативним середовищем, якщо вміти правильно використовувати.

2 1616764109990